Događaji

JAVNI POZVI ZA NEVLADINE ORGANIZACIJE I UDURŽENJA ŽENA!

Zbog trenutne situacije sa COVIDOM-19, rok za apliciranje se produžuje do 30.11.2020 do 12:00h!

Kao i svake godine i ove godine Fondacija za osnaživanje žena objavljuje "JAVNI POZV ZA NEVLADINE ORGANIZACIJE I UDRUŽENJA ŽENA  FOKUSIRANE NA RAD SA MARGINALIZIRANIM   ŽENAMA U LOKALNOJ ZAJEDNICI" .

Fondacija za osnaživanje žena uz finansijsku podrškuTRAG Fondacije objavljuje javni poziv za nevladine organizacije, koje do sada nisu finansirane od strane Fondacije za osnaživanje žena, fokusirane na rad sa marginaliziranim ženama u lokalnoj zajednici (žene iz ruralnih područja, socijalno isključene žene, žene žrtve nasilja i sl.) za učestvovanje u edukativnom programu AGENDA: BORBA PROTIV SIROMAŠTVA MARGINALIZIRANIH ŽENA.

Poziv u kojem se nalaze sve informacije vezane za objavljeni poziv kao i formular za apliciranje možete naći na linkovima ispod:

Javni poziv 2020 -

FORMULAR ZA APLICIRANJE

 

U nastavku možete vidjeti reuzultate  javnog poziva odnosno listu organizacija  koje će učestvovati u edukativnom programu " Agenda: Borba protiv siromaštva marginaliziranih žena".

Odobrene organizacije

SRETNA NOVA GODINA I PREDSTOJEĆI PRAZNICI!

Više...

"Odnosi sa javnošću -inicijative u zajednici- od promocije do kampanje"

U periodu od 21.12.-23.12.2020.godine, održan je edukativni trening sa 10 organizacija civilnog društva na temu "Odnosi sa javnoću i inicijative u zajednici-od promocije do kampanje". Cilj treninga...
Više...

TOR za Eksternu osobu za evaluaciju projekta „Ženska prava – Agenda za pozitivne promjene“ !

U okviru projekta "Ženska prava-Agenda za pozitivne promjene", koju finansira Evropska Unija, a realizuje Fondacija CURE I Fondacija za osnaživanje žena (FWE), objavljen je TOR za "Eksternu osobu z...
Više...